top of page

SPLINTER FRACTIE WOERDEN

Raadslid & voorzitter

Femke Merel van Kooten - Arissen

Femke Merel heeft in het najaar van 2020 Splinter opgericht om mee te doen met de Tweede Kamer verkiezingen in 2021. Meer dan 30.000 mensen hadden hun vertrouwen aan Splinter gegeven.

Femke Merel is bekend van de € 1000,00 zorgbonus voor de zorgverleners van de eerste corona golf. Daarnaast heeft zij gestreden voor gerechtigheid als lid van de ondervragingscommissie over de kinderopvangtoeslagaffaire. Het kabinet Rutte III is gevallen op het rapport van deze commissie “Ongekend Onrecht”.

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram

Commissielid & fractieondersteuner

Magda van den Heuvel - Luczycki

Bijna 42 jaar woonachtig in Woerden. Gespecialiseerd in human resources en mediation. Tot medio 2021 lid geweest van de Lions Club Woerden en hier tevens diverse bestuurlijke functies bekleed.

 

Onder andere de bedenker van de Lions puzzel bibliotheek om (eenzame) oudere te helpen. Sinds de oprichting van Splinter de landelijke vrijwilligercoördinator.

  Commissielid & fractieondersteuner

  Dion de Groot

  Dion is een echte Woerdenaar, geboren en getogen. Hij is getrouwd en met twee jonge kinderen staat hij midden in de samenleving. Hij volgt met buitengewone interesse de landelijke en lokale politiek. Met vooral veel aandacht voor milieu, mobiliteit en huisvesting.

   

  Dion heeft vele jaren in de Woerdense horeca gewerkt en is nu zelfstandig ondernemer en heeft twee webwinkels in sportartikelen.

   Commissielid & fractieondersteuner

   Marie Claire Gerritsen

   Marie Claire is een echte Woerdense, geboren en getogen. Zij is getrouwd en heeft 2 studerende, maar nog gezellig thuiswonende kinderen. 

   Van alle politieke onderwerpen hebben dierenwelzijn, natuur en zorgverlening haar meeste aandacht.

    

   Marie Claire heeft een jarenlange ervaring als secretaresse en is nu verzorgende IG in de wijkverpleging. 

    IMG_3873.JPG
    tempImageMKtRHt.jpg
    FM _edited.jpg
    Dion-9.jpg
    bottom of page