top of page
dreamstime_xl_135769344.jpg

DONEREN

Help Splinter het verschil maken!

Splinter heeft  een visie voor Nederland waarin mensen er voor elkaar zijn, waar we bouwen aan een gezonde, vrije, seculiere, inclusieve en duurzame samenleving. Een Nederland waar we beschermen wat kwetsbaar is en waar je mag zijn wie je wilt zijn. Een Nederland waar we samen werken aan een toekomst vol mogelijkheden.

Onze Splinters zijn vastberaden om deze visie werkelijkheid te maken. Maar om dit te bereiken hebben we jouw hulp nodig. Jouw donatie kan het verschil maken. Met jouw financiële steun kunnen we onze plannen realiseren, acties organiseren, campagnes opzetten en innovatieve oplossingen ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan directe (participatieve) democratie.

Ons doel is om in 2025 een partij te zijn die op alle niveaus meeregeert en verbindende vooruitgang brengt. Om dit te bereiken hebben we jouw hulp nodig. Jouw bijdrage draagt bij aan een gezond, inclusief en duurzaam Nederland. Een Nederland waar we samenleven in harmonie met dier en natuur.

We willen iedereen betrekken bij onze missie. We omarmen nieuwe ideeën en bedrijven nieuwe politiek. Met jouw steun kunnen we ons onderscheiden als scherpe, onafhankelijke en progressieve partij. Jouw donatie maakt het mogelijk dat we politieke vraagstukken aanpakken en werken aan een betere toekomst voor iedereen.

Dus help ons het verschil te maken. Bouw mee aan een gezond, inclusief en duurzaam

Nederland. Jouw steun maakt het mogelijk.

 

Doneer vandaag nog!

Donatiedoelen

Met de Fractiekamer biedt Splinter iedereen in Nederland de mogelijkheid om actiefmee te denken en te doen aan het vormen van politiek beleid. Niet alleen bijverkiezingen, maar doorlopend. Laagdrempelig en transparant

Beeldmerk wit.jpg

Splinter is sociaal-liberaal, met idealen zo levendig als de kleuren van onze vuurvogel. Dit dragen wij uit met scherpe en onafhankelijke politiek.

Beeldmerk wit.jpg

Word lid van Splintermeld je aan als vrijwilliger of doneer. En solliciteer: we hebben vacatures!

Beeldmerk wit.jpg

De plannen van Splinter voor een nieuwe politiek die verbindt in plaats van polariseert. Toekomstvisie met concrete oplossingen.

Beeldmerk wit.jpg

Als eerste op de hoogte van wat onze lokale Splinters bijdragen, indienen en aanjagen!

bottom of page