top of page
iStock-927720230.jpg

Donaties verkiezingscampagne

Doneer voor de Splinter Verkiezingscampagne 2023

Splinter heeft een duidelijke visie voor Nederland. We willen een land waarin mensen er voor elkaar zijn, waar we bouwen aan een gezonde, vrije, seculiere, inclusieve en duurzame samenleving. Een Nederland waarin we beschermen wat kwetsbaar is en waar je mag zijn wie je wilt zijn. Samen werken we aan een toekomst vol mogelijkheden.

 

Met jouw financiële steun kunnen we onze plannen realiseren, acties organiseren, campagnes opzetten en innovatieve oplossingen op de politieke agenda zetten. Denk aan directe (participatieve) democratie, innovatie in duurzame energievoorzieningen of echte oplossingen voor de gevolgen van klimaatverandering.

We willen iedereen betrekken bij onze missie. We omarmen nieuwe ideeën en bedrijven nieuwe politiek. Zo onderscheidt Splinter zich als scherpe, onafhankelijke en progressieve partij. 

Bouw mee aan een gezond, inclusief en duurzaam Nederland. Doe vandaag nog een donatie en draag bij aan de toekomst die wij samen kunnen creëren.

 

Doneer vandaag nog!

 

ANBI

Splinter is een vereniging met ANBI-status. Alle donaties worden beschouwd als aftrekbaar van de belasting, behoudens beperkingen op aftrekbaarheid die van toepassing zijn op bepaalde fiscale situaties. Er zijn geen goederen of diensten geleverd in ruil voor uw bijdrage.

Donatiedoelen

Help Splinter om deel te nemen aan de aankomende Tweede Kamer verkiezingen in november 2023! Jouw donaties maken het mogelijk voor Splinter om een krachtige en onafhankelijke politieke stem te worden. Met jouw steun kunnen we campagnemateriaal produceren, evenementen organiseren en ons programma promoten.

 

Draag bij aan de diversiteit van het politieke landschap en zorg ervoor dat Splinter een kans krijgt om de belangen van de burgers te vertegenwoordigen. Samen kunnen we een verschil maken in de toekomst van Nederland.

DONEREN

Doneer voor de campagne

Help ons het verschil te maken

Selecteer een item (€)

Bedankt voor je donatie!

Beeldmerk wit.jpg

Splinter is sociaal-liberaal, met idealen zo levendig als de kleuren van onze vuurvogel. Dit dragen wij uit met scherpe en onafhankelijke politiek.

Beeldmerk wit.jpg

Word lid van Splintermeld je aan als vrijwilliger of doneer. En solliciteer: we hebben vacatures!

Beeldmerk wit.jpg

De plannen van Splinter voor een nieuwe politiek die verbindt in plaats van polariseert. Toekomstvisie met concrete oplossingen.

Beeldmerk wit.jpg

Als eerste op de hoogte van wat onze lokale Splinters bijdragen, indienen en aanjagen!

bottom of page