top of page
  • Foto van schrijverFemke Merel van Kooten

Feminist March 2023 - Loop mee met Splinter!

Op zondag 5 maart 2023 loopt Splinter mee met de Feminist March 2023.


Iedereen die het feminisme een warm hart toedraagt en mee wil lopen voor gelijke rechten en gelijke kansen voor iedereen, is van harte welkom!


Splinter verzamelt om 12:30 uur op een nader te communiceren locatie vlakbij de Dam in Amsterdam. Hier verdelen we de bordjes en vlaggen. Om 13:00 uur staan we op de Dam klaar om te starten met de Feminist March, samen met vele mensenrechtenorganisaties en andere sympathisanten.


Loop met ons mee en meld je aan: vrijwilliger@splinterpolitiek.nl

Dan krijg je de laatste informatie en updates over waar we staan en hoe je kan lopen met een bordje, vlag of kleding(accessoires) van Splinter.


Meer weten over Splinter standpunten rondom emancipatie, feminisme en inclusiviteit? Lees dan hier verder: https://www.splinterpolitiek.nl/inclusivitei


Meer weten over de organisatie van de Feminist March 2023?


Tot ziens op 5 maart!
266 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentário


Os comentários foram desativados.
Membro desconhecido
07 de mar. de 2023

Waarom laat je je in met deze mensen: https://www.youtube.com/watch?v=aff0kPZLecE&t=1s "All men must die!". Je zegt dat je tegen identiteitspolitiek bent, maar je steunt het feminisme, wat de basis is van identiteitspolitiek. Ik weet niet welke mensen jouw partij hebben geïnfiltreerd, maar ze hebben je er in geluisd. Je bent er ingetuind. Ook die LGBTI propaganda is een politieke ideologie die je zo ver mogelijk van je vandaan moet houden. Ik zie graag jouw reactie tegemoet hoe je facisten met leuzen als "All men must die" gaat bestrijden!

Curtir
bottom of page