top of page
  • Foto van schrijverSplinter

Splinter te gast bij Prem en BNR Nieuwsradio

Bijgewerkt op: 11 nov. 2023


Femke Merel samen met Sanneke Nulkes en Splinter stemmer Jean Christophe aan tafel bij NPO Radio 1

Te gast bij "Zwarte Prietpraat" NPO Radio 1


Afgelopen maand was Femke Merel weer in de landelijke media, onder andere op NPO Radio 1 als gast bij Prem Radhakishun in zijn programma "Zwarte Prietpraat", samen met Sanneke Nulkes (auteur van het boek "Succesvol in de politiek") en Splinter stemmer Jean Christophe.


Het was weer een gezellige en soms "over the top" uitzending zoals we dat van Prem gewend zijn. Femke Merel: 'Het is erg jammer dat Prem met "Zwarte Prietpraat gaat stoppen vanwege bezuinigingen bij de NPO. Prem heeft altijd uiteenlopende onderwerpen en leuke gasten die hij zelf selecteert. Er zijn geen zogenaamde "voorgesprekken" met een redacteur die alle dynamiek uit een interview halen. Je gaat aan tafel zitten en het gesprek begint en duurt twee uur. Ik vond het erg speciaal om als één van zijn laatste gasten voor de derde keer midden in de nacht bij "Zwarte Prietpraat" aan te schuiven.'


Wil je de uitzending terugluisteren én kijken? Dat kan! Klik op de buttons hieronder voor het eerste en het tweede uur "Zwarte Prietpraat" in de nacht van zondag op maandag 21 november 2022.

 

Interview "De Ochtendspits" BNR Nieuwsradio

Op 13 december deelde Femke Merel haar visie op het nieuws dat topambtenaren mogelijk tóch meineed pleegden in het Toeslagenschandaal op BNR Nieuwsradio in "De Ochtendspits" bij presentator Bas van Werven.


Wil je het fragment terugluisteren? Dat kan via onderstaande link. Het fragment begint op 2 uur, 12 minuten en 15 seconden (2:12:15). Je kunt de balk scrollen naar de juiste begintijd.


Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page