top of page
WORD LID VAN SPLINTER! 

Sluit je aan bij Splinter voor scherpe en onafhankelijke politiek!

Beeldmerk 1.png
SPLINTER LIDMAATSCHAP
Kies je contributie

Bij betaling via iDeal, SEPA of creditcard ontvang je voor de opvolgende betalingen een verzoek voor automatische incasso.

(niet weghalen)

Bij betaling via iDeal, SEPA of creditcard ontvang je voor de opvolgende betalingen een verzoek voor automatische incasso.

Leden zijn voor Splinter heel belangrijk!

Als politieke partij hebben wij leden nodig om onze idealen te verwezenlijken. We hebben leden nodig om met ons mee te denken, acties te organiseren, campagne te voeren en om Splinter financieel te ondersteunen.

In tijden van politieke en maatschappelijke onzekerheid is het extra belangrijk om je bij ons aan te sluiten. We hebben binnen Splinter interne democratie en transparantie hoog in het vaandel staan. Als Splinter partijlid word je als eerste op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen binnen Splinter, kun je deelnemen aan de maandelijkse zoomsessies met Femke Merel en kun je ideeën aandragen of voorstellen doen via de Splinter Fractiekamer of tijdens (digitale) congressen.

Je bepaalt zelf of je actief lid of alleen financieel ondersteunend lid bent. Iedereen van 16 jaar en ouder kan lid worden van Splinter vanaf € 20 per jaar. Je kunt ook kiezen voor een lidmaatschap van € 30 of € 50 euro per jaar.

Als lid van Splinter heb je rechten binnen de partij; die kun je nalezen in onze statuten. Ben je al lid van een andere politieke partij? Geen enkel probleem!

bottom of page