top of page
anonym_ff222e112bd941929b4f3bca81c2428c~mv2.jpg
21: Gerard Pijnenburg

Woonplaats: Duiven

Leeftijd: 71

Opleiding: Verpleegkundige

Expertise: Acute zorg

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Doneer voor mijn campagne

Mijn verhaal

Even voorstellen: Gerard Pijnenburg, de oudste verpleegkundig centralist op een meldkamer ambulancezorg in Nederland! Gepokt en gemazeld als verpleegkundige, zowel in het ziekenhuis als in de acute zorg. 

 

Van jongs af aan maatschappelijk breed geëngageerd. Gespecialiseerd in gezondheidszorg, acute zorg en openbare orde en veiligheid (OOV). Ik ben vooral een doener: beloof niets maar knok tot het uiterste om iets voor elkaar te krijgen. Geen last van verlies aan actieve herinneringen. Grootste hobby: hoofdredacteur van het Vakblad V&VN Ambulancezorg en lange afstand hardlopen. 

 

Thuissituatie: na bijna 40 jaar hokken met mijn lief Agnes getrouwd omdat we zin hadden in een mooi en leuk feest. Onze drie kids zijn 'de deur uit'. We trekken er regelmatig samen op uit, samen met onze actieve prinses Pax, een Border Collie geboren in april 2022. 

 

Je mag op mij stemmen als je iemand zoekt die niet van alles belooft maar voor je in de bres springt. Tot het gaatje gaat als onafhankelijke volksvertegenwoordiger voor jou en alle anderen die niet gehoord worden! Ik weet het: mooie woorden! Stem op mij en ik zal bewijzen dat het geen loze woorden zijn. Dat is het eigenlijk het enige dat  ik vooraf beloof...

bottom of page