top of page
IMG_4080.JPG
15: Gilia van Dam

Woonplaats: Oosterwolde

Leeftijd: 51 jaar

Opleiding: Drogist

Expertise: Maatschappelijk ondernemen

  • LinkedIn
  • Instagram

Doneer voor mijn campagne

Mijn verhaal

Mijn naam is Gilia, ik ben 16 jaar zelfstandig ondernemer geweest, ik runde samen met mijn man een zelfstandige drogisterij. 

Mijn beschikbaarheid om voor Splinter als kandidaat op de lijst te staan is ingegeven door wat ik in de politiek en in de maatschappij zie gebeuren. 

Waar de waan van de dag regeert, er niet daadwerkelijk vooruitgekeken wordt naar wat goed zou kunnen zijn nu en in de toekomst, waar het luisteren lijkt te zijn verleerd. 

Waar ik me voor in wil zetten is dat er met waardigheid en respect met elkaar wordt omgegaan, dat er buiten de koker van tunnelvisie en eigen gelijk gekeken wordt. Dat het debat op een fatsoenlijke manier gevoerd wordt.

 

Dat niet de macht van lobbyisten en vriendjes het beleid bepalen, dat er gesproken wordt met mensen in plaats van over mensen. Luisteren naar mensen die in de praktijk voelen en ervaren wat beleid voor uitwerking heeft. En misschien wel het belangrijkste, dat er vanuit vertrouwen beleid gemaakt wordt. Daar waar nu het wantrouwen in de burger wordt getoond door alleen maar meer wetten en regels er door te jassen, dat vertrouwen de basis wordt.

bottom of page