top of page
Splinter portretten-33.jpg
16: Jean-Christophe Abrahams

Woonplaats: Den Haag

Leeftijd: 24 jaar

Opleiding: Bestuurs- en organisatiewetenschap (bachelor) en Beleid, communicatie en organisatie (master), beide op de Vrije Universiteit Amsterdam.

Expertise: Digitale samenleving, inclusiviteit en immigratie, integratie & emigratie.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Doneer voor mijn campagne

Mijn verhaal

Mijn naam is Jean-Christophe Abrahams. Ik ben woonachtig in Den Haag en momenteel werkzaam bij de gemeente Utrecht waar ik medewerkers begeleid in de digitale transformatie. In een periode waarin de overheid een aanzienlijke invloed heeft op ons dagelijks leven voel ik een diepe motivatie om me in te zetten voor de politiek. Ik geloof dat het van essentieel belang is dat de politiek toegankelijker wordt voor alle Nederlanders. Splinter geeft hier een antwoord op.

 

Net zoals Splinter zich niet laat beperken door traditionele politieke hokjes, verzet de partij zich tegen identiteitspolitiek die juist de bevolking in hokjes plaatst. Splinter staat voor een inclusieve benadering die een brede diversiteit van meningen omarmt en zich niet laat beperken door iemands culturele of etnische achtergrond. Er wordt gestreefd naar een samenleving waarin iedereen zich gehoord en vertegenwoordigd kan voelen.

 

Splinter is een partij die de traditionele politiek uitdaagt, de principes van een seculiere staat hoog in het vaandel draagt en zich inzet voor duurzame en liberale waarden. Mensen die op zoek zijn naar een frisse blik op de Nederlandse politiek nodig ik uit om Splinter te ontdekken en samen met ons het verschil te maken!

bottom of page