top of page
Foto LL 14nov2020_edited.png
19: Laura Leijendekkers

Woonplaats: Bodegraven

Leeftijd: 61

Opleiding: Management & Coaching

Expertise: Bestuur

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Doneer voor mijn campagne

Mijn verhaal

Als meisje wist ik al wat ik wilde.. de baas zijn. Die wens heeft in mijn carrière vorm gekregen en ik ben met de nodige levenslessen onderweg als leider, mijzelf gaan verdiepen in de mens-kant van alles. Het maakte dat ik mijn rol als manager, bestuurder en ook als wethouder bekeek vanuit een breed perspectief met aandacht voor al het kwetsbare.

Kwetsbare mensen, de weerloze dierenwereld en onschuldige kinderen.. mijn hart houdt van ze en bij Splinter kan ik hier uiting aan geven.

Met Splinter ben ik al langer in contact en bij deze partij vind ik precies wat bij mij past. Geen gedraal, maar recht op de man af handelen.. Staan voor wat je vindt, maar tegelijkertijd luisteren naar het verhaal en de mening van anderen.. Niets beloven wat je niet waar kunt maken en.. puur zijn!

De Aarde staat onder druk, de natuur en het milieu verdienen onze uiterste aandacht. De plek van de mens, tussen de fauna en flora, hoort bescheiden te zijn en met respect ingenomen te worden voor alles wat naast ons leeft. Ik voel die verantwoordelijkheid.

Onze samenleving staat onder druk. Gevluchte mensen, woningkrapte, personeelstekorten in diverse sectoren, regelgeving die niet meer werkt, torenhoge inflatie, kortom een systeem onder spanning.

Onze kamerleden hebben straks een flinke kluif aan het waarmaken van de warm gevoelde idealen. Maar ik ben er om mijn ervaring te delen, om te begeleiden en te ondersteunen. Ik ben trots om nummer 19 van de Splinter-kandidatenlijst te zijn.

Doneer als je mijn verhaal voelt. Elk bedrag is welkom. We hebben funding heel hard nodig.

Dank

bottom of page