top of page
Splinter portretten-3.jpg
26: Magda van den Heuvel - Luczycki

Woonplaats: Woerden

Leeftijd: 68

Opleiding: HR management

Expertise: Sociale zaken

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

Doneer voor mijn campagne

Mijn verhaal

Magda van den Heuvel-Luczycki: getrouwd met John, moeder van 2 volwassen zonen en oma van 6 kleinkinderen. Dochter van Josef, tijdens WO II gevlucht uit Polen en via diverse landen in Nederland terecht gekomen en getrouwd met Theadora Hooft. Geboren en opgegroeid in Soesterberg en sinds 1980 woonachtig in Woerden. Werkzaam geweest bij Fokker op Schiphol-Oost, in totaal jaar 7 jaar gewerkt bij een bank (nu ABN-Amro), en na de geboorte van mijn 2e zoon gestart bij een ICT bedrijf. Via avondopleiding heb ik mij gespecialiseerd op HRM gebied en heb in totaal 25 jaar gewerkt als HRM specialist/country manager. In deze periode ook de opleiding tot mediator gedaan.

 

Ná mijn vertrek nog een aantal jaren gewerkt als zelfstandige, op gebied van adviseur bij midden-kleinbedrijf op personeelsgebied. Inmiddels gepensioneerd, maar actief als opvang-oma en ondersteunend bij Splinter. In eerste instantie ondersteunend bij Femke Merel van Kooten, toen zij was afgesplitst en als onafhankelijk Kamerlid verderging. Na het oprichten van Splinter hebben wij met succes meegedaan met de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 en ben ik beëdigd commissielid in de gemeenteraad Woerden.

 

Voor Splinter landelijk heb ik aan de wieg gestaan van het opzetten van een vrijwilligersorganisatie en praktisch ondersteunend bij de eerste campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in 2021. Tevens ben ik lid van het landelijk bestuur en (tijdelijk ) penningmeester. Ik zet mij in om van Nederland een sociaal land te maken, met aandacht voor mensen die niet (genoeg) voor zichzelf kunnen opkomen. Kinderen, sociaal zwakkeren, ouderen, vluchtelingen en statushouders moeten ook ervaren dat het in Nederland veilig en betrouwbaar is. Een overheid die er juist ook voor hen is en als lid van Splinter uitdragen dat wij voor een goede samenleving staan, nu en in de toekomst. En uiteraard veel oog voor welzijn van alles... mens, dier én klimaat.

bottom of page