top of page
Splinter portretten-9.jpg
8: Paul Janssen

Woonplaats: Oosterbeek

Leeftijd: 56 jaar

Opleiding: Geologie aan Rijksuniversiteit Utrecht

Expertise: Digitale samenleving / ICT

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Doneer voor mijn campagne

Mijn verhaal

Met Splinter ga ik meebouwen aan een mooier Nederland. Een land waar ruimte is voor gelijke kansen voor elk vrij individu. Mijn kennis en ervaring zet ik daar met passie voor in. Wat ik meeneem? Ruim dertig jaar werkervaring, negen jaar lokale politiek, mijn maatschappelijke betrokkenheid en gezond verstand.

 

Met mijn energieke en verbindende houding neem ik graag mensen mee om Splinter idealen en ideeën te vertalen naar realistische en haalbare voorstellen. 

Ik wil dat ‘Haags’ beleid meer rekening houdt met de doorwerking ervan op het lokale niveau. De impact moet daarbij in balans zijn met (financiële) middelen. Zodat het beleid ook daadwerkelijk het beoogde doel kán halen. 

 

Een veilige en controleerbare inzet van digitale techniek is cruciaal bij het inrichten van een betrouwbare digitale samenleving. Met Splinter maak ik me hard voor het zorgvuldig inzetten van techniek zonder de menselijke maat te verliezen. 

 

Ik ben ervan overtuigd dat juist een partij als Splinter  verbindend en onderscheidend is. Niet ‘ingegraven’ op één ideologische lijn. Splinter kijkt vanuit de mens, vanuit het individu, langs verschillende visies. Juist de combinatie van liberaal, sociaaldemocratisch, groen en progressief, waarbij de mens in het middelpunt staat, maakt een voor mij sterk en herkenbaar verhaal waar ik een rol in wil pakken.

 

Ik ben gehuwd en vader van drie studerende dochters.

bottom of page